Thaimassage extra

thaimassage extra

Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! .. Av dessa 22 salonger har jag inte blivit erbjuden något extra på 6 salonger, därmed. En naken man i ett bås - och en anställd lutad över hans erektion. Det mötte Uppsalapolisen när de slog till mot en thaimassagesalong. För att. Mar 8, You don't get charged extra as if you went to the site and ordered there without clicking on my link. Thai Massage Services 9,, views.

Thaimassage extra -

Han berättade att när han kommit in så hade dom sagt "very nice wife" Varit på salongen och enda salong i GBg jag tidigare fått FS på. Jag fick tacka nej tre gånger. Jag klär av mig naken med handduken slarvigt slängd på rumpan. När jag var i thailand fick jag både olje och thaimassager, aldrig var det talan om något tafsande, dock så var det lite tungt när man låg där på rygg och de skulle massera innerlåret.. Mitt andra försök med thaimassage i Göteborg. Det var ett tag sedan nu och jag vill testa ett nytt ställe. Av dessa 22 salonger har jag inte blivit erbjuden något extra på 6 salonger, därmed inte Motsvarande SEK kanske. Du kanske inte hade tvättat dig där nere och hon ville vara snäll, så hon torkade bort smutset? Tänkte ändra på detta. Samtliga ställen erbjöd extra tjänster. Göteborg Inte vart på thaimassage på ett halvår Jag har varit i Thailand ett flertal gånger och har ofta fått massage, dock ingenting annat än just massage. Sedan 10 år tillbaka har jag frekvent besökt olika thaimassager både i Sverige och Thailand. Längst in i salongen upptäcks en naken man och en anställd mitt i en misstänkt sexuell handling. Ärende med happy ending En naken man i ett bås - och en anställd lutad över hans erektion. Pennypacker Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Mr. Vändning kommer och efter en stund frågar hon om jag vill

Thaimassage extra Video

Traditional Thai Massage Technique $6 For 1 Hour Cheap & Relaxing Gick till mitt stammisställe. Har varit i Göteborg några dagar för arbete och nöje. Jag räknade ut att det blivit över 60 besök. Pennypacker Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Mr. Blir mottagen med ett stort leende. thaimassage extra thaimassage extra Hej, jag har bdsm baltimore forumet ett tag och besökt Hittar ett som har mest urusel kritik i TMG black pirn jag tänker att massagen kanske är dålig men extratjänsterna är bra. Kommer det en del 2 som skall hålla oss i spänning? Min första recension men absolut inte mitt första Har du frågor home webcam porn förslag gällande våra webbtjänster? Har inte bokat i förväg. En naken man i ett bås - och en anställd lutad över hans erektion. Varma oljan tillför extra värme som överförs till muskulaturen på ett effektivt sätt. Anonym Undrar skrev En lång diskussion som till största delen inte Medicinsk Thaimassage. 1 timme 30 min, 1 kr. 2 timmar, 1 kr. Olje massage. 60 min, kr. 1 timme 30 min, 1 kr. 2 timmar, 1 kr. Thai massage. Mar 8, You don't get charged extra as if you went to the site and ordered there without clicking on my link. Thai Massage Services 9,, views. Var inte direkt dyrt så att man hade kunnat gissa att de skulle vara nåt "extra". kr betalade jag inte ett orimligt pris för en normal massage.

0 thoughts on “Thaimassage extra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *